Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Prvý tréning na ľade

Tak ako ostané extraligové tímy , tak aj Kežmarok začal s predsezónnou prípravou na ľade včera. Boli sme sa preto pozrieť na nové tváre a na to čo je nové na štadóne.

porada

Na ľad vykorčuľovalo v pondelok 26 hráčov a dvaja brankári, pod vedením trénera M.Ihnačáka a jeho asistenta J.Vodilu. Hráči boli rozdelení do piatich 5-členných formácií s výnimkou jednej šesťčlennej. Na ľade sa objavili staré ale ja nové tváre, z minulosezónneho kádra sme spoznali útočníka Richarda Šechného, Martina Franka, Pavla Fedora, Martina Drotára, Petra Gajdoša, Patrika Kleina a z obrancov trénoval Dano Brejčák, Slavomír Bodnár a Ridvan Sadiki. Na tréningu samozrejme nechýbal brankár Martin Klempa. Káder opustili Michal Mravec, Jozef Valigura, Zoltán Kubát a Štefan Rusnák, s aktívnou kariérou skončil obranca Martin Tomas a útočník Peter Junas.



Z nových hráčov sa objavil na ľade obranca Ľubomíra Strapko, Stanislav Kall, Martin Petrina, Dušan Brincko, z útočníkov napr. Pavol Segľa, Martin Slovák, Miloš Palovčík, Branislav Lemešáni a Ján Zlocha. V modelovom zápase hráči bojovali, pretože káder zrejme ešte nedostal konečnú podobu a o miesto doň sa treba pobiť. Prvá príležitosť bude v piatok v prípravnom zápase proti poľským Katowiciam.



Čo sa týka štadióna, nový náter dostali mantinely a sú už hotové aj stanovištia pre novinárov a kamery, robotníci ešte pracujú na VIP miestach nad striedačkami. Verme , že všetko stihnú do prvého domáceho zápasu proti Slovensku 20.










<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 24. 7. 2007, 13:11 | Prečítané: 3519x | Kategória: Novinky | Napísal: |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.291s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené