Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Kežmarok v predĺžení podľahol Breznu

Kežmarčania v zápase s Breznom trikrát vyrovnali, na víťazstvo, ani na zisk bodov to však nestačilo.

Ski Park MHK Kežmarok - HK Brezno 3:4 pp

(0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)

Góly a asistencie: 0:1 Bendík (Biermann, Šimčík), 1:1 Marcinko (Gavalier, Slaninák), 1:2 Babic (Paško), 2:2 Polaček (Dubaj), 2:3 Vodrážka (Bendík, Turňa), 3:3 Marcinko (Rusnák, Schneider), 3:4 Paško (Ondruška, Vodrážka)

Vylúčenia: 5/4

Využitia: 1/2

Oslabenia: 0/0

Divákov: 591

Rozhodovali: Majling, Rovenský, Neuzer.

SkiPark MHK Kežmarok: Melicherčík - Rusnák, Gavalier, Dubaj, Bača, Kramár, Brejčák, Polaček, Vencel - Marcinko, Slaninák, Schneider, Jaseňák, Bachleda, Ficko, Teplický, Vastuško, Kopkáš.

HK Brezno: Cpin - Ondruška, Bálint, Pitschmann, Bais, Laco, Turňa, Ivan - Paško, Babic J., Babic M., Piperek, Šmálik, Vodrážka, Bendík, Biermann, Šimčík, Fábry, Joščák.

Takmer 600 divákov počas prvej tretiny veľa vzruchu nevidelo. Ojedinelé šance sa striedali na oboch stranách, no tie vážnejšie mali domáci, ale ani útočné trio Slaninák - Marcinko - Schneider neprekonalo brankára hostí Cpina. Zahanbiť sa však nedali ani hostia. Šance Fábryho a Turňu zaváňali gólom, ale všetko vyriešil Melicherčík v bráne hostí. V závere úvodnej časti hry sa ocitol zoči-voči Cpinovi Jaseňák, ktorý podčiarkol streleckú nemohúcnosť oboch tímov.

Prostredná časť hry priniesla diametrálne odlišný hokej. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú a čakalo sa len na to, kto dá prvý gól stretnutia.
Nepodarilo sa to v 23. minúte hosťujúcemu Šmálikovi, keď nastrelil tyčku Kežmarskej brány, ale až Bendíkovi, ktorý v 26. minúte švihom prekonal domáceho brankára. Hostia sa však netešili dlho. Už o minútu vyrovnal Marcinko, keď pri signalizovanom vylúčení v skrumáži dotlačil puk do brány. Skóre sa v druhej tretine menilo ešte raz, a to keď v 35. minúte presilovke o jedného hráča oblúčikom prekonal z tesnej blízkosti Kežmarského gólmana Babic.

Už v úvode tretej tretiny pohrozili domáci. Vyrovnali už v 43. minúte, keď sa po neistom vybehnutí Cpina puku zmocnil Polaček a vsietil puk do opustenej brány. Priebeh hry nasvedčoval, že sa bude predlžovať, avšak v 56. minúte z ničoho nič z kruhov vystrelil Vodrážka a nedal Melicherčíkovi šancu - 2:3. Domácim sa opäť podarilo vyrovnať. Počas presilovej hry zovreli súpera v obrannom pásme a tvrdé strelu Rusnáka tečoval pomedzi nohy Marcinko.

No už o pár sekúnd strelec gólu oslabil svoj tím a táto presilová hra sa ukázala ako rozhodujúca. V predĺžení vypálil Paško a vybojoval pre hostí z Brezna 2 cenné body.

Jerguš Bača, tréner SkiPark MHK Kežmarok:

Hráčov sme pred zápasom upozorňovali, že nás nečaká ľahký súper. Prvé dve tretiny sme nehrali to, čo sme mali. Naša hra bola kŕčovitá, prehrávali sme osobné súboje, ale napriek tomu sa stav nevyvíjal zle. Až v tretej tretine sme začali hrať podľa našich predstáv, aj v závere sme mali trochu navrch, ale zbytočným vylúčením v závere sme sa pripravili o možné víťazstvo. Škoda toho, pretože dnes sme sa v zápase nadreli, nešlo nám to, ale napriek tomu to bola remíza. Trochu nám chýbala aj útočná sila z Popradu, dnes sme využili kompletný káder, aj bývalých juniorov.

Štefan Rusnák,
obranca SkiPark MHK Kežmarok:

Je ťažké hodnotiť takýto zápas. Prvé dve tretiny sme spali, v tretej tretine sme niečo už hrali, ale to bolo už neskoro. Sme radi, že sme pred koncom vyrovnali, ale vylúčenia pár sekúnd pred koncom zápasu by sa nám nemali stávať. Hostia mali pri štvrtom góle aj šťastie, ale na to sa nemôžeme vyhovárať. Na najbližší zápas sa chceme opäť kvalitne pripraviť, musíme však začať hrať už od začiatku.

 

Autor: Lorant Paugsch

Foto: Lorant Paugsch, webhokej24.sk

Zdroj: webhokej24.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 10. 10. 2009, 11:01 | Prečítané: 907x | Kategória: Novinky | Napísal: oksim |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.467s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené