Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Kežmarok doma nepresvedčil!!!

Kežmarok vrátil hosťom požičané tri body z minulého kola!!!

Napísal Lorant Paugsch

 

SkiPark MHK Kežmarok - HK 95 Považská Bystrica 3:4

Úvod stretnutia vyšiel hosťom ako z rozprávky. Kubrický vyhral buly a v 23. sekunde Zlocha otvoril skóre. Od tohto momentu prebrali iniciatívu domáci, puk však len vozili na hokejkách a hosťujúceho brankára neohrozili. Prvú šancu mal Majeský, svoj individuálny prienik však nezakončil presne. Vzápätí sa o vyrovnanie pokúšal aj Jaseňák, skóre sa nemenilo. O minútu roztočili kolotoč pred Betincom domáci Slaninák, Schneider a Marcinko, gól zaznamenal až v 7. minúte Bednár, ktorý z uhla doklepol puk do brány. Domáci zbrane neskladali a už o 23 sekúnd zúžitkoval Kopkášovu prihrávku spoza brány Majeský a domáci viedli. Následne sa Kežmarčania predbiehali v zahadzovaní šancí. Neuspel Schneider, Slaninák, Marcinko, v presilovke ani Bednár či Kopkáš. Čo sa nepodarilo domácim, to sa podarilo hosťom. Pol minúty pred koncom vyrovnal v presilovke Stráňovský a začínalo sa odznova.

Druhá tretina sa začala vo vlažnejšom tempe za tlaku hostí. Tí z neho vyťažili tretí gól, keď puk za bezmocného Glevaňáka dopravil v 25. minúte opäť Zlocha. Mladý Glevaňák sa po treťom inkasovanom góle nechal vystriedať, nahradil ho skúsenejší Melicherčík. Jastrabi sa snažili vyrovnať, Majeský sa trafil len do brankára a keďže nevyužili ani takmer minútovú presilovku 5 na 3, stav sa do konca prostrednej časti hry nezmenil.

Záver zápasu priniesol podobný scenár ako v druhej tretine. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú, šancí bolo ako šafránu a aj to málo pochytali brankári. Ako prvý sa zapotil Melicherčík, strelu Bačíka zneškodnil. Na druhej strane chcel gólovo odpovedať Bednár, puk len tesne minul Betincovu svätyňu. Gólu sa dočkali ako prví opäť hostia. Závar pred bránou využil Demáček a v 52. minúte zvýšil už na 4:2 pre Považskobystričanov. Domáci sa s ťažkosťami dostávali do útočného pásma, aj keď sa im to podarilo, všetko zneškodnili rýchli hostia. Dve minúty pred koncom vykresal iskierku nádeje Ficko, keď tečoval Dorovu strelu. Kežmarok nevyužil ani záverečnú power-play a vrátili hosťom požičané tri body z minulého kola.

 

 

Jerguš Bača, tréner SKI PARK MHK Kežmarok:

Upozorňoval som hráčov, že zápas, ktorý sme v Považskej Bystrici vyhrali, sme napriek tomu hrali zle, mali sme veľmi veľa oslabení. Dnes to bol podobný zápas, v prvej tretine sme mali niekoľko vyložených šancí, ktoré sme však nepremenili. V ďalšom priebehu si hostia viac verili, dobre korčuľovali, vyhrávali osobné súboje. Vyhrali dnes zaslúžene, keďže v útočnej fáze sme boli dosť nevýrazní. Nehrali sme dobre ani v presilovkách, najmä 5 na 3. Momentálne nás trápia aj choroby, niektorí mali za sebou len jeden tréning. Domáci výkon som si napriek tomu predstavoval inak.

Tretiny:

(2:2, 0:1, 1:1)

Góly a asistencie: 0:1 Zlocha (Kubrický), 1:1 Bednár (Dora), 2:1 Majeský (Kopkáš, Bača), 2:2 Stráňovský (Tamaši, Filo), 2:3 Zlocha (Krčula, Kubrický), 2:4 Demáček (Koleda, Krčula), 3:4 Ficko (Dora, Bartoň)

Vylúčení: 5:9, presilovky: 1:1, navyše Brídik (P. Bystrica - 10min napadnutie), oslabenia: 0:0, rozhodovali: Jakubec - Farkaš, Hanko. 370 divákov

Kežmarok:

Glevaňák (od 25. Melicherčík) - Dubaj, Dora, Bartoň, Rusnák, Bača - Marcinko, Slaninák, Schneider, Bednár, Žemba, Ficko, Majeský, Vastuško, Kopkáš, Jaseňák, Teplický, Klein

Považská Bystrica:

Betinec - Hajas, Brídik, Volek, Hegyi, Krčula, Filo - Zlocha, Kubrický, Hajnik, Tamaši, Havlíček, Slávik, Demáček, Stráňovský, Bačík, Koleda, Teska

Zdroj: webhokej24.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 21. 11. 2009, 17:38 | Prečítané: 839x | Kategória: Novinky | Napísal: simbo |
Komentáre: 2
.:. simbo
Hlavi hore ku.va!!!Ideme dalej a pomahajte brankarom!!!
Odpoveď | 2009-11-21 17:40:56
.:. zero_KK
Plne súhlasim so šimbom
Odpoveď | 2009-11-21 20:36:29
Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.368s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené