Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

V šesťbodovom zápase zvíťazil Kežmarok !!!

SkiPark MHK Kežmarok - MHK Dolný Kubín 6:3 !!!

SkiPark MHK Kežmarok - MHK Dolný Kubín  6:3

 

(2:2, 2:1, 2:0)

Zápas sa začal pomerne vo vlažnom tempe a prvýkrát vystrelil v 3. minúte domáci Ficko. Hneď z protiútoku sa okolo bránky obtočil Jurčo a prekonal Klempu. Tempo hry sa zvýšilo a už onedlho bol stav vyrovnaný. Majeský zabojoval pri mantineli, v kruhu našiel voľného Lapšanského, ktorý prestrelil Šiarnika  v bránke hostí. Gól domácich prebral a puk mali častejšie na svojich hokejkách. Individuálne sa snažil presadiť Schneider, rovnako aj Lapšanský, ale neúspešne. V 18. minúte si dvojica Lapšanský–Majeský spoluprácu zopakovala a druhý menovaný po biliardovej akcii vsietil druhý gól domácich. Tí v závere tretiny hrali presilovku, nedali si však pozor na obranu a Brcko vyrovnal na 2:2.

Druhá tretina sa začala náporom hostí, z ktorého vyťažili Dzuriakov gól na 2:3, po ktorom domáceho Klempu vystriedal Jankura. Vyrovnanie na seba opäť nenechalo dlho čakať, Lapšanský nenápadnou strelou prekonal gólmana hostí. Hostia mohli ísť vzápätí opäť do vedenia, ale Jurčo trafil len tyčku odkrytej brány. Jankurovu pozornosť skúšal aj Fiala, strely od modrej si cestu za jeho chrbát nenašli. V 34. minúte mal gól na hokejke domáci Vastuško, zoči-voči Šiarnikovi však neuspel, rovnako neúspešne skončila aj šanca Smolku na druhej strane. V 37. minúte skóroval Kopkáš a poslal domácich do vedenia.

Záverečná časť začala rovnako ako predošlá, gól však hostia nedali. V úvode mali najväčšiu šancu domáci, Majeský nevyužil ideálny puk od Lapšanského. Hostia sa nevzdávali, v presilovke roztočili kolotoč okolo domácej bránky, ale Droppa, Troup ani Mahdalík nevyrovnali. Rovnako po Droppovej strele zazvonila tyčka za Jankurovým chrbtom. Domácim sa skórovať podarilo, Mašlonka aj s prispením obrancu hostí padáčikom zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Záver zápasu patril domácim, ktorých víťazstvo potvrdil gólom v presilovke Svitana.

Góly a asistencie: 0:1 Jurčo (Brcko, Nátny), 1:1 Lapšanský (Svitana, Majeský), 1:2 Majeský (Lapšanský), 2:2 Brcko (Nátny, Smolka), 2:3 Dzuriak (Murček, Sobota), 3:3 Lapšanský (Majeský), 4:3 Kopkáš (Vastuško, Ficko), 5:3 Mašlonka (Klein, Marcinko), 6:3 Svitana (Lapšanský. Brejčák)

Kežmarok: Klempa (od 23. Jankura) - Brejčák, Kramár, Rusnák,Lapšanský, Gavalier, Polaček, Bača - Mašlonka, Svitana, Žemba, Vastuško, Čížek, Majeský, Schneider, Klein, Marcinko, Kopkáš, Ficko

Dolný Kubín: Šiarnik - Droppa, Fiala, Brcko, Kršňák, Troup, Rec, Fábry - Hančiak, Mahdalík, Blaščík, Smolka, Nátny, Jurčo, Sobota, Murček, Dzuriak, Gallo

Vylúčení: 3:5, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:1, 263 divákov, rozhodovali: Jakubec, Rovenský, Kacej

 

Autor: Lorant Paugsch

Zdroj: webhokej24.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 30. 1. 2010, 14:24 | Prečítané: 825x | Kategória: Novinky | Napísal: simbo |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.257s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené