Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Kežmarčania urobili ďalší významný krok k play off !!!

SkiPark MHK Kežmarok - HK Trebišov 7:3 (3:0, 3:2, 1:1) !!!

SkiPark MHK Kežmarok - HK Trebišov 7:3

(3:0, 3:2, 1:1)

 

Diváci videli už od začiatku atraktívny, dynamický a útočný hokej. Gólovú predzvesť mal Majeský, vzápätí po nej si však išiel oddýchnuť na lavicu hanby. Jeho vylúčenie mohol potrestať hosťujúci Gašpar, s Melicherčíkom hrala však aj konštrukcia bránky. Po návrate na ľad mal Majeský ešte niekoľko príležitostí, ale prvý gól zápasu zaznamenal Rusnák, keď trafil ľavý horný roh Smikovej bránky. Domáci mali viac z hry, vynikali aktivitou a tá priniesla ovocie opäť, keď samostatnú akciu zakončil úspešne Svitana. Otrasení hostia sa pokúšali znížiť, ale Hájnik, ani Králik neprekonal Melicherčíka. V závere tretiny ešte zvýšil Schneider, keď si jeho strelu za chrbát vrazil dezorientovaný gólman hostí.

Úvod druhej tretiny vyšiel hosťom, keď po obliehaní brány sa obranou predral Gašpar a znížil. Odpoveď domácich však na seba nenechala dlho čakať. Schneider skúšal pozornosť Smika, ale prekonal ho až Ficko, keď dorazil Teplického strelu. Následne mohol počas presilovky zvýšiť Kramár aj Majeský, Smik si poradil. Kapituloval už však v 35. minúte, keď aktívny Majeský zachytil Gavalierovu strelu a blafákom zvýšil už na 5:1, o štyri minúty tiež on na 6:1. O 13 sekúnd odpovedali hostia, keď nechytateľne vystrelil Belušák a vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu.

Do tretej tretiny nastúpili hostia v bráne s Kozárikom, ten však veľa práce nemal. Jastrabi v úvode tretiny nechali voľného Mazúcha, ktorý bez problémov zaznamenal tretí gól hostí. Následne mali domáci na hokejkách ďalší gól, šance Mašlonku, ale predovšetkým Kleina volali po góle. Trebišovčania neskladali zbrane, ale Misál, Kobeľa ani Belušár Melicherčíka neprekonali. Naopak, Schneider v páde vsietil siedmy gól domácich. Záver patril opäť hosťom, predovšetkým počas presilovky zatlačili domácich, ale skóre sa už nemenilo a tak Kežmarčania urobili  ďalší významný krok ku bránam play off.

Tomáš Bartečko, asistent trénera SKI PARK MHK Kežmarok:

Sme na dobrej ceste do play-off, aj keď nás čakajú ešte dva zápasy. Ak chlapci pristúpia k obom tak ako dnes, tak by to mohlo byť reálne. Od prvého momentu sa dnešný zápas vyvíjal pre nás, až na zbytočné vylúčenia. Práve počas nich súper najviac hrýzol, ohrozoval našu bránu. Zaspali sme úvod druhej a tretej tretiny, súper práve vtedy znížil. Mali sme aj šťastie, keď súper nastrelil dvakrát žŕdku. Všetci hráči hrali dnes aktívne, čo nás príjemne prekvapilo. Na piatok budeme mať pravdepodobne k dispozícii Briana Ihnačáka, čo je pre nás dobrá posila. Igor Majeský sa prejavuje ako dobrý kapitán a vodca tímu, hecuje seba aj tím a tak to má byť.

Mgr. Peter Bačikovský, výkonný riaditeľ HK Trebišov:

Dnes sme boli svedkami veľmi dobrého a kvalitného zápasu  a aj veľmi dobrého a kvalitného výkonu celej trojice rozhodcov na čele s hlavným rozhodcom Višňovským. Dovolím si povedať, že ich výkon bol maximálne objektívny, čo po Piešťanoch rád konštatujem a vyzerá to, že na Východe máme kvalitných rozhodcov. Neobjavili sa žiadne problémy, ktoré by mohli naštrbiť herný systém trénerov kvôli zbytočnému vylučovaniu.

Kežmarok nastúpil posilnený, predsa len sa ešte stále snažia, aby mohli postúpiť do bojov o play off. Prijali sme jeho hru, výsledok je taký, aký je. Kežmarskí hráči robia všetko preto, aby sa predsa len do finálovej osmičky dostali. V každom prípade to bol korektný zápas a ak sa bude v takom duchu hrať prvá liga, budeme všetci spokojní.

Góly a asistencie:  1:0 Rusnák (Ficko),  2:0 Svitana (Ficko),  3:0 Schneider (Svitana), 3:1 Gašpar (Kobeľa),  4:1 Ficko (Teplický),  5:1 Majeský (Gavalier, Vastuško),  6:1 Majeský (Svitana), 6:2 Belušár (Gašpar), 6:3 Mazúch (Dancsák, Králik), 7:3 Schneider (Svitana, Polaček)

SkiPark MHK Kežmarok: Melicherčík - Polaček, Kramár, Rusnák, Gavalier M., Gavalier R., Vencel, Bača - Schneider, Svitana, Majeský, Mašlonka, Klein, Marcinko, Kopkáš, Vastuško, Čížek, Ficko, Teplický, Jaseňák.

HK Trebišov: Smik (od 41. Kozárik) - Kobeľa, Mitro, Tkáč, Kontura, Mazúch, Šlyk - Hájnik, Gašpar, Findura, Králik, Dancsák, Misál, Belušár, Seman.

Vylúčení: 8/4
Presilovky: 0/0
Oslabenia: 0/0
Rozhodovali: Višňovský, Kacej, Rovenský
335 divákov

 

Autor: Lorant Paugsch

Zdroj: webhokej24.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 1. 2. 2010, 22:08 | Prečítané: 1017x | Kategória: Novinky | Napísal: simbo |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.259s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené