Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Valentínska nádielka ukončila Kežmarčanom play-off !!!

SkiPark MHK Kežmarok - ŠHK 37 Piešťany 2:8 (1:2, 1:5, 0:1) !!!

SkiPark MHK Kežmarok - ŠHK 37 Piešťany 2:8

(1:2, 1:5, 0:1)

Favorit stretnutia začal aktívne a už v 2. minúte zasahoval Klempa po strele Krčulu. Sieť za Klempovým chrbtom rozvlnil už o minútu Kalafút, keď zblízka prestrelil brankára domácich. Vzápätí mohol vyrovnať Mašlonka, Tomeka však neprekonal. To sa ale podarilo na opačnej strane Mikušovičovi, keď od modrej zvýšil na 2:0. Hostia mali viac z hry, o čom svedčili šance Peška a Filipa. Domáci len ťažko dostávali do útočného pásma, veľkú šancu spálila dvojica Schneider, Mašlonka, ale Klein už počas presilovky prekonal gólmana hostí a znížil. V závere mali opäť vyloženú šancu Polaček a Schneider, ale nevyrovnali.

Druhú tretinu začali domáci aktívnejšie, v úvodných sekundách mal možnosť Vastuško, ale neúspešne. Keď bol v 24. minúte vylúčený Bača, začal sa piešťanský uragán. Počas piatich minút zaznamenali hostia tri góly, postupne sa do streleckej listiny zapísali Mucha, Krčula a Konečný. Práve Konečného gól vyhnal Klempu z bránky a nahradil ho Jankura. Ten sa vyznamenal už v 30.minúte, keď chytil čisté góly po šanciach Mikušoviča a Pupáka. Ojedinele zaútočili aj domáci, ktorí sa tak vymanili spod tlaku hostí. Počas presilovky vypálil Gavalier, ktorý však trafil len konštrukciu bránky. Mladý gólman Kežmarčanov kapituloval v rozpätí minúty, keď takmer identické akcie do prázdnej bránky zakončili Pupák a Škápik. Tretinu zavŕšil domáci Schneider, ktorý prekvapil Tomeka a zaznamenal druhý gól domácich.

Záver zápasu sa niesol v dominancii hostí. Tí umne bránili stredné pásmo a nepúšťali Kežmarčanov do vyloženejších šancí. Naopak, hostia sa ľahko dostávali pred Jankuru, ktorý podržal mužstvo pri šanci Chyla, ale už o chvíľu kapituloval pri strele Bučku. V závere sa prihlásili o slovo aj domáci, Klein, Polaček, ale ani Gavalier už gól nestrelili a tak uľahčili hosťom cestu do semifinále play-off.

Tomáš Bartečko, asistent trénera SKI PARK MHK Kežmarok:

Súper bol v dnešnom zápase jednoznačne lepší. My sme hrali len na tri päťke, pretože viac hráčov sme nemali a doplatili sme jednoznačne na oslabenia, ktoré súper využíval, pretože je to skúsené mužstvo. V presilových hrách nás ľahko prečísloval a dával nám góly. Držať krok sme s nimi mohli jedine v hre päť na päť, ale pri takomto priebehu hry samozrejme príde k oslabeniam.

Pomohla im hlavne presilová hra, kedy sme mali nášho hráča vylúčeného na päť minút a inkasovali sme v nej tri góly. Boli ale jednoznačne lepší a zaslúžene postupujú do ďalších bojov play off.

Góly a asistencie: 0:1 Kalafút (Učeň, Mucha), 0:2 Mikušovič (Kalafút, Učeň) v pres., 1:2 Klein (Mašlonka) v pres., 1:3 Mucha (Učeň, Kalafút) v pres., 1:4 Krčula (Škápik) v pres., 1:5 Konečný (Peško, Kolník) v pres., 1:6 Pupák (Kolník, Škápik), 36. Škápik (Peško, Chrenko), 2:7 Schneider (Rusnák), 2:8 Bučka (Škápik, Peško)

Vylúčení: 7:8, navyše Bača (Kežmarok) 5+DKZ (faul lakťom)
presilovky: 1:5
oslabenia: 0:0
rozhodovali: Bodák – Smrek, Korba
413 divákov

Kežmarok: Klempa (od 28. Jankura) - Polaček, Bača, Rusnák, Gavalier, Dubaj, Vencel - Schneider, Klein, Mašlonka, Kopkáš, Vastuško, Marcinko, Jaseňák, Teplický, Ficko, Bachleda

Piešťany: Tomek - Filip, Bučka, Krčula, Škápik, Adrián Kolník, Grman, Vrána, Kalafút - Konečný, Baran, Chrenko, Chylo, Radoslav Kolník, Pupák, Rosa, Peško, Rybárik, Mikušovič, Učeň, Mucha

 

Autor: Lorant Paughsch

Zdroj: webhokej24.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 15. 2. 2010, 10:48 | Prečítané: 928x | Kategória: Novinky | Napísal: simbo |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.54s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené