Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

V sobotu a vo štvrtok je hokejbalová brigáda !!!

Ak chce hokejbalový šport žiť ...

Ak chce hokejbalový šport žiť v kultúrnom prostredí, tak musíme spoločnými silami urobiť všetko preto, aby nový hokejbalový štadión v Kežmarku nebol už viac devastovaný, ako to bolo do dnešného dňa. Ak chceme aby sa hokejbalový šport v Kežmarku zachránil, tak prioritou každého aktívneho hokejbalistu musí byť záchrana hokejbalového štadióna. Musí sa tam zaviezť sprísnený režim, aby sme na ňom mohli hrať aj ďalšiu sezónu. Doterajšia prax jeho využívania, resp. zneužívania rýchlo smeruje k jeho zničeniu.

 

Za účelom začať okamžité práce na záchranu kultúrneho prostredia hokejbalového štadióna a jeho okolia sa uskutočnilo v utorok 6. apríla 2010 stretnutie predsedu Občianskeho združenia Kežmarská hokejbalová únia Pavla Humeníka, trénera extraligového mužstva Ladislava Majerčíka a doterajšej zapisovateľky extraligových zápasov Gabriely Kronovej, priamo na hokejbalovom štadióne. Aj keď stretnutie mala mať najskôr iba informatívny charakter, tak nakoniec prerástol k riadnemu rokovaniu. 

 

Stav okolia hokejbalového štadióna nás totiž núti urobiť okamžité opatrenia pre jeho skultúrnenie a celkovú záchranu. I preto z tohto stretnutia týchto, dá sa povedať najstarších činiteľov, ktorí sa momentálne pohybujú okolo kežmarského hokejbalu, vyšli zásadné rozhodnutia pre budúcnosť využívania hokejbalového štadióna.

 

Ako predseda OZ Kežmarská hokejbalová únia zvolávam na

štvrtok 15. apríla 2010

na hokejbalovom štadióne

hokejbalovú brigádu

 

Účasť všetkých, ktorí fandia hokejbalovému športu by mala byť samozrejmosťou. Brigáda je povinná pre všetky mužstvá, ktoré sú zriadené, či už pod hlavičkou OZ Kežmarská hokejbalová únia, resp. ktoré patria pod Centrum voľného času v Kežmarku, t. j. každé mužstvo, ktoré hrá v Kežmarskej MARCO POLLO hokejbalovej lige, v dvoch mládežníckych hokejbalových ligách, resp. mládežníckych družstiev, ktoré majú pravidelné tréningy na hokejbalovom štadióne.

 

 

Kto by nemal chýbať?

 

Brigáda sa týka teda všetkých mužstiev, bez ohľadu, či majú sídlo v Kežmarku, alebo mimo neho. Minimálne niektorí zástupcovia mimokežmarských družstiev by tam mal byť. Je to iba prvý krok k zmapovaniu celej hokejbalovej obce, ktorá sa zúčastňuje na hokejbalových zápasoch, či už sú to extraligové, mestské, prípravné, alebo tréningové, či vôbec majú záujem o budúcnosť hokejbalového športu v regióne. Ihrisko totiž využívajú všetky družstvá rovnako a teda by malo byť každému na srdci v akom prostredí sa pohybuje. Doterajšie prostredie nie je veľmi kultúrne a nie je to nikoho iného vizitka iba naša.

 

Brigáda je teda povinná pre zástupcov týchto družstiev:

 

Sharks Kežmarok

 

The Reds Rats mini Kežmarok

 

ŠZSČ Fighters Spišska Belá

 

HC Sokol Nižné Ružbachy



Fighters Juniors

 

The Reds Rats Juniors Kežmarok



Fanclub MHK Kežmarok



Bad Boys Kežmarok

 

The Reds Rats Kežmarok

 

Fighters Spišská Belá

 

HBC Leopoldov Poprad

 

Bad Company Ľubica

 

HBC Kubachy Spišské Bystré

 

GTC Hoffmann Kežmarok

 

Tornádo Kežmarok

 

Angels Huncovce

 

Snipers Kežmarok

 

Mládežnícke družstvo U8

 

Mládežnícke družstvo U10

 

Mládežnícke družstvo U12

 

Mládežnícke družstvo U14

 

Mládežnícke družstvo U16

 

Mládežnícke družstvo U18

 

Mládežnícke družstvo U20

 

Brigáda sa odštartuje pod vedením Ladislava Majerčíka vo štvrtok 15. apríla 2010 od 9.00 do 12.00 a potom bude pokračovať od 14.00 do 18.00 hod. pod vedením Gabriely Kronovej. Mužstvá, ktorí budú mať svojich zástupcov na brigáde, budú mať možnosť si raz za mesiac bezplatne prenajať ihrisko. Po tejto brigáde sa totiž sprísni režim aj čo sa týka využívania hokejbalového štadióna.

 

 

Pre mladých je brigáda aj v sobotu

 

Berieme do úvahy školské a tréningové povinnosti mladých hokejbalistov z mládežníckych líg, pre nich sa malá brigáda začne už túto sobotu

 

10. apríla 2010

od 16:00 do 17:00 hod.

 

Brigádu koordinuje G. Kronová. Brigáda bude riadne registrovaná, takže každý kto príde bude riadne zapísaný, aby sme mali prehľad kto má záujem pomáhať kežmarskému hokejbalu. Ak sa niekto zúčastní na brigáde v sobotu, tak vo štvrtok je pre neho brigáda nepovinná.

 

Zdroj : www.khbl.net


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 8. 4. 2010, 13:01 | Prečítané: 1105x | Kategória: Hokejbal | Napísal: simbo |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.228s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené