Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Definitívne NIE extralige !!!

V sobotu 21. augusta 2010 ...

V sobotu 21. augusta 2010 sa uskutočnilo stretnutie užšieho vedenia hokejbalového mužstva MŠK Kežmarok. Stretnutia sa zúčastnili: Pavol Humeník, Ladislav Miškovič, Milan Glevaňák, Štefan Majer, Oskar Šlachtič a Michal Varga.

 

 

Na stretnutí sa riešil jediný problém a to prihláška mužstva MŠK Kežmarok do Slovenskej hokejbalovej extraligy seniorov. Vedúci mužstva Pavol Humeník bližšie vysvetlil situáciu po stretnutí vedúcich mužstiev extraligových mužstiev, po voľbách nového vedenia Slovenskej hokejbalovej únie ako i o finančnej situácii.

 

Do nového vedenia Slovenskej hokejbalovej únie sa dostali totiž ľudia, ktorí boli priamo zainteresovaní do hrubého a vedomého poškodenia nášho mužstva v minulom extraligovom ročníku. Kežmarok vo svojej premiérovej sezóne totiž za potiahnutie dresu súperovho hráča fanúšikom dostal najprísnejší trest v histórii extraligy, odohrať tri domáce zápasy minimálne 100 kilometrov od Kežmarku (pričom vieme o oveľa závažnejších porušeniach priestupkoch ako bol ten náš). Keďže títo ľudia sa dostali do čela celej únie nemá hokejbalový Kežmarok žiadnu záruku v tom, že polovačka na náš klub by nenastala ani v prípadnej ďalšej extraligovej sezóne.

 

Keďže hokejbalový Kežmarok má najväčšie náklady na extraligu zo všetkých mužstiev a je z regiónu, kde každé euro sa veľmi ťažko získava, nemôžeme ťažko získané financie dávať do niečoho nestabilného, akou je momentálne hokejbalová súťaž s názvom Slovenská hokejbalová extraliga.

Druhou príčinou prečo vedúci mužstva neprihlásil mužstvo do extraligy sú financie, ktorých sa nepodarilo získať toľko, aby to zabezpečilo bezproblémový chod extraligového mužstva.

 

Všetky záležitosti okolo extraligy sa na stretnutí prediskutovali z každej strany, finančnej, vzťahovej, i z pohľadu budúcnosti. Keďže nikde nie je napísané, že mužstvo musí viesť iba Pavol Humeník, priamo na stretnutí sám ponúkol prítomným, že ak niekto chce zobrať na svoje plecia vedenie extraligového mužstva, tak to môže urobiť okamžite. Nik však túto ponuku z prítomných neprijal. Preto konečné stanovisko z tohto stretnutia vzišlo, že Kežmarok sa neprihlási v sezóne 2010/11 do extraligy a všetci prítomní toto rozhodnutie akceptovali.

 

Poslednou pikantériou z kuchyne Slovenskej hokejbalovej únie bolo vyžrebovanie nového ročníka extraligy, keď ešte v ňom figuroval aj Kežmarok. Súťaž by mala totiž 13 účastníkov, preto vedenie únie rozdelilo účastníkov na dve skupiny. Jedna mala 6 účastníkov (3x Bratislava, Skalica, Nitra, Žiar n/H), druhá 7 účastníkov, pričom by do play-off postupovali prvé štyri mužstvá z každej skupiny.  Všetky bratislavské mužstvá sa však ocitli v tej ktorá mala mať iba šesť účastníkov! Je zarážajúce, že žiadne z extraligových mužstiev voči tomu neprotestoval, keďže opäť by mali bratislavské mužstvá nenáležitú výhodu v tom, že by na dopravu vynaložili zo všetkých najmenej peňazí. Veď všetky bratislavské tímy dokonca hrajú na jedinom štadióne. Z toho všetkého je zrejmé, že vedenie únie opäť iba potvrdilo, že dosiahnuť aspoň priblíženie sa k rovnosti vynaložených finančných prostriedkov na extraligu pre všetkých účastníkov súťaže je preň neprekonateľná prekážka a vždy bude preferovať iba svoje vlastné záujmy.

 

 

 

 

Nový Výkonný výbor Slovenskej hokejbalovej únie pre roky 2010 – 2014

 

Jaroslav Melíšek – prezident Slovenskej hokejbalovej únie

 

Roman Török – viceprezident pre zahraničný styk a médiá

 

Jozef Kollár – predseda disciplinárnej komisie

 

Jaroslav Mihal – predseda športovo-technickej komisie

 

Marek Královič – predseda rozhodcovskej komisie

 

Ondrej Buday – predseda komisie pre mládež

 

Jaroslav Kolibík – predseda komisie hráčsko-trénersko-metodickej 

 

Zdroj : www.khbl.net


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 27. 8. 2010, 23:17 | Prečítané: 901x | Kategória: Hokejbal | Napísal: simbo |
Komentáre: 1
.:. simbo
Nech sa nedostava ani zimak a ostane nám už len futbal (4 liga,Sever) a Šach :-D :-D :-D
Odpoveď | 2010-08-27 23:20:56
Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.22s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené