Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Deaflympijske hry su zrušené !!!

Vyhlásenie ...

Predseda organizačného výboru 17. zimných deaflympijských hier pre preklenutie časového obdobia do získania zdrojov pre nadchádzajúce 17. zimné deaflympijské hry sa snažil získať do poslednej chvíle domáceho partnera, ktorý by poskytol pôžičku. Žiaľ napriek mimoriadnemu úsiliu sa toto nepodarilo a rokovania boli neúspešne ukončené. Vzhľadom na časový faktor Hry nemožno v pôvodnom termíne pripraviť.

Rozhodnutie o zrušení 17. zimných deaflympijských hier bolo vykonané s cieľom nezvyšovať výdavky príchodom zahraničných účastníkov. Všetky doteraz vynaložené náklady sú evidované a okamžite sa pracuje na tom, aby sa pozdĺžnosti vyrovnali čo najskôr.

Súčasne chceme požiadať, aby investičné akcie, vrátane rekonštrukcie štadiónov v Levoči a Kežmarku neboli spájané so zrušením deaflympijských hier. Aj keď sa rekonštrukcie začali s cieľom uskutočniť na nich deaflympijské súťaže, samotný investičný zámer nie je viazaný na konanie hier a investičné akcie budú realizované.

Uvedomujeme si a je nám ľúto, že napriek maximálnemu úsiliu a prekonávaniu prekážok došlo k zrušeniu Hier, s negatívnym dopadom na Slovensko, deaflympijské hry a celkovému poškodeniu mena nepočujúcich športovcov. Urobíme všetko preto, aby tieto negatívne dopady sme obmedzili na najnižšiu možnú mieru a zabezpečili postupnú rehabilitáciu.

Ja ako predseda organizačného výboru som túto zodpovednosť prijal a niesol a nevyhýbam sa jej. Verím, že bude príležitosť, aby som zabezpečil vyrovnanie všetkých pozdĺžností, ktoré v súvislosti s prípravou Deaflympiády vznikli.

Jaromír Ruda
predseda OV 17. ZDH 2011 Vysoké Tatry

Bratislava, 11.2.2011

 

Zdroj : www.2011deaflympics.org


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 12. 2. 2011, 22:54 | Prečítané: 1410x | Kategória: Novinky | Napísal: simbo |
Komentáre: 1
.:. simbo
No konečne pan Ruda,ste sa tomu postavili ako chlap a povedali to celému svetu ;-)
Odpoveď | 2011-02-12 22:57:23
Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.292s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené