Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Polhodinka s ...... Martinom Drotárom

Naša redaktorka DADKA vyspovedala Martina Drotára...

Martinove naj...
- najobľúbenejší hráč (vzor): Ž. Pálffy, v mladosti M. Lemieux, W. Gretzky
- najobľúbenejší tím: Košice
- najobľúbenejšia hudba: Guns ´n´ Roses
- najobľúbenejší nápoj, jedlo: Sprite, pivo, v jedle si nevyberám, zjem všetko


Otázka: Čo vravíš na Kežmarok ako mesto, čo sa ti tu páči, naopak, čo by si tu zmenil?
Martin Drotár:
Kežmarok veľmi dobre nepoznám, najčastejšie chodím na zimný štadión, do posilňovne a na obed. Centrum, aj keď menšie, mi pripomína rodné Košice. Výhrady k mestu a okoliu nemám, pretože by som na nich aj tak nič nezmenil.

O: Aký máš názor na výraznú obmenu kádra, príchody a odchody hráčov?
M. D.: Obmena kádra bola nútená , extraliga nie je prvou ligou, posily boli vítané uvidíme ďalej aký budú mať prínos pre naše mužstvo.

O: S kým z tímu si najlepšie rozumieš na ľade aj mimo neho?
M. D.:Najlepšie vychádzam s exkošičanmi, keďže sme spolu vyrastali v Košiciach. Na ľade aj v kabíne sme dobrá partia, nie je núdza o dobrú náladu.

O: Ako sa Ti hrá v novozloženom útoku spoločne s Richardom Šechným a Martinom Slovákom, ktorý sa javí ako jeden z najproduktívnejších?
M. D.:Zloženie útoku je dobré, Martin je rýchly a bojovný a s Rišom som hrával už minulú sezónnu, všetci dúfame, že to pôjde takto aj naďalej.

O: Ako vnímaš atmosféru na domácich zápasoch, fanklub doma, či vonku?
M. D.:Atmosféra je dobrá, v meste cítiť začiatok extraligy, fanklub dobrý až výborný. Na prvý domáci zápas som nečakal tak veľa divákov, len aby to bolo tak stále, nie len na Slovan, Košice, či neďaleký Poprad.

O: Prečo si sa rozhodol prísť pred rokom do Kežmarku, ako vnímaš podmienky v klube?
M. D.:Kontaktoval ma tréner (M. Ihnačák), s ktorým som hrával v Košiciach štyri roky a keďže mi zmluva v Košiciach vypršala, rozhodol som sa tu prísť. Podmienky v klube sú zatiaľ dobré.

O: Ako by si zhodnotil vašu včerajšiu domácu premiéru v extralige, aký máš dojem z výberu VSR SR 20?
M. D.:Myslím, že samotný výsledok hovorí za všetko, spokojnosť vládne u mňa, ale aj v celom tíme. Od začiatku sme hrali naplno, útok sa vedel presadiť, obrana uplatnila svoje skúsenosti z extraligy. Predpokladal som, že výber SR 20 bude agresívnejší, lepší a bojovnejší, uvidíme čo ukážu ich najbližšie zápasy.

O: Akých chýb z prvých dvoch zápasov sa chcete vyvarovať?
M. D.:Musíme hrať disciplinovanejšie, menej sa nechať vylučovať, doplatili sme na to najmä v zápase s Trenčínom. Môže sa nám to vypomstiť v tých ťažších zápasoch.

O: Už zajtra hráte v Košiciach, určite chcete dopadnúť lepšie ako počas prípravného zápasu. Chystáte sa opäť prekvapiť? V Košiciach si začínal s hokejom, sú pre teba tieto zápasy niečím špeciálne?
M. D.:Čaká nás ťažký zápas, chceme hrať určite lepšie, vydržať začiatok zápasu a nedostať rýchle góly, ktoré skúsený tím Košíc dokáže využiť. Pokúsime sa opäť prekvapiť a uhrať čo najlepší výsledok. Košice mám rád, rád sa do nich vraciam, no iné špecifiká nevidím.

O: Proti ktorému tímu z extraligy si najradšej zahráš a naopak ktorý tím vzbudzuje u Teba rešpekt?
M. D.:Extraliga je ťažká a vyrovnaná, súpera si nemožno vyberať, čakajú nás ťažké zápasy doma, či vonku.

O: Najbližší domáci zápas hráme v nedeľu, proti minuloročnému majstrovi, s Bratislavou. Čo vravíš na ich doterajšie výsledky, bude príprava na zápas alebo zápas samotný niečím špeciálny?
M. D.:Úvod do sezóny im nevyšiel podľa predstáv, no určite sa to ďalej zlepší. Príprava bude rovnaká ako na každý iný zápas, dúfam, že príde opäť veľa ľudí a bude skvelá atmosféra.


Autor: DADA


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 10. 9. 2007, 14:45 | Prečítané: 2346x | Kategória: Rozhovory | Napísal: |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.34s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené