Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Novinky v klube...

Novými trénermi SkiPark MHK Kežmarok sa stali Vladimír Klinga a Jerguš Bača. Klinga bude pôsobiť v pozícii hlavného kouča, na poste tak nahradí Miroslava Ihnačáka, s ktorým vedenie klubu nepredĺžilo spoluprácu.

 Jerguš Bača bude v kežmarskom tíme asistentom trénera, naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši.

"V kontakte sme boli dlhšie, ale definitívne sme sa dohodli v pondelok podvečer. Podpísali sme zmluvu na dva roky," uviedol pre agentúru SITA Vladimír Klinga. "Najprv by sme sa mali oboznámiť s mužstvom, ktorého kostru už mám, ale jednoznačne sa potrebujeme posilniť o skúsenejších hráčov. Predovšetkým musíme vystužiť obranu, ale nevylučujem, že k zmenám dôjde aj v útoku. Mužstvo tvoria mladí hráči a bez skúsených hokejistov to nie je ono," dodal nový hlavný kouč kežmarských hokejistov.

Začiatok letnej prípravy majú pod vedením nových trénerov naplánovaný na 28. apríla. Po deviatich týždňoch tréningov dostanú hráči dovolenky a na ľade sa stretnú na prelome júla a augusta. "Vedenie nám nedalo nedosiahnuteľné ciele. Chceli by sme nadviazať na minuloročnú sezónu, ale bez Richarda Šechného to bude ťažké. Dostali sme úlohu udržať sa v najvyššej súťaži, a čo bude navyše, bude úspech," uzavrel Vladimír Klinga.

Kežmarok ako nováčik extraligy 2007/2008 obsadil v základnej časti 9. miesto a nepostúpil do play off.

Zdroj: hokej.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 1. 4. 2008, 13:52 | Prečítané: 1468x | Kategória: Novinky | Napísal: |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.31s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené