Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Prvá prehra v príprave

Dnes prišli v rámci predsezónnej prípravy na kežmarský ľad hokejisti HC Košice...

Víťaz základnej časti vlaňajšej extraligy ukazoval svoju kvalitu hneď od začiatku zápasu. Košičania hrali, nahrávali si, zatiaľ čo domáci mali zrejme prílišný rešpekt a ťažko sa dostávali do útočného pásma Košíc. Už v 6.minúte otvoril skóre Macho a v závere tretiny zvýšil na 2:0 Ščurko. V prvej tretine teda Lipovský nemal veľa práce.

Po prestávke sa kežmarčania osmelili a dostávali sa častejšie pred košickú bránku, ale Martin Klempa mal stále kopec roboty s košickými útočníkmi, ktorí sa dostávali do rýchlych brejkov alebo pri hre v oslabení, ale gól neinkasoval, niekedy aj s pomocou všetkých svätých. Zrejme aj to naštartovalo domácich k väčšej aktivite a dočkali sme sa aj gólu - na 1:2 znižoval Ján Zlocha.

V poslednej tretine mali kežmarskí hokejisti navrch, chceli aj kvôli divákom minimálne vyrovnať, šance boli ale chýbal pokoj na hokejkách pri zakončení. Na opačnej strane končili strely na Klempovi. V poslednej 10 minútovke sa hralo prakticky v obrannom pásme Košíc, naši sa snažili ale gól už nedali a tak sme videli prvú prehru v príprave. Remízu by si zaslúžili kežmarčania len za poslednú tretinu, prvé dve boli v réžii oceliarov, takže zaslúžene vyhrali. Treba spomenúť, že so silnejším súperom, i dnes naši hokejisti až príliš často zohrievali trestnú lavicu, dúfajme , že do začiatku extraligy bude trestov menej a budeme hrať častejšie s piatimi hráčmi...

Góly: Macho, Ščurko - Zlocha
Diváci: 1600

>>>>>Fotogaléria so zápasu<<<<<


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 18. 8. 2007, 00:36 | Prečítané: 2085x | Kategória: Novinky | Napísal: |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.7s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené