Stránky fanúšikov kežmarského hokeja | Hokejkk.6f.sk

Bardejov - Kežmarok 3:4

Po dvoch prehrách s Košicami vydreté víťazstvo...

HC 46 Bardejov - MHK SkiPark Kežmarok 3:4 (1:3, 1:0, 1:1)

Góly: Milovčík, Baránok, O. Gmiter - Pavličko 2, Segľa, Fábry
Diváci: 600


Dňa 24. 08. odohrali naši hokejisti jeden z ďalších prípravných stretnutí. Po zmenách sa tento v poradí 9. prípravný zápas odohral v Bardejove, kam sme sa v skromnom dvojčlennom zložení, vybrali povzbudiť našich chlapcov.

Na štadión, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani žiaden prvoligista, sme prišli asi v 4. minúte zápasu. Samozrejme hneď sme si hľadali miesto v blízkosti našich obľúbencov. Ani sme sa nestihli usadiť a už padol prvý gól, po ktorom sme sa mohli tešiť. Ako sme si mohli všimúť naši nastúpili iba s tromi útokmi a jediným brankárom, ktorým bol dobre chytajúci Kučera. V 7. minúte sme sa opäť mohli radovať po peknom góle Segľu, ktorý tak zvýšil vedenie hostí už na rozdiel dvoch gólov. Aj keď naši chlapci hrali lepšie ako v poslednom zápase v Košiciach, stále robili chyby v obrane a Bardejovčania sa tak často dostávali do nebezpečných rýchlych brejkov, ale kežmarská gólmanská dvojka Kežmarku ? Kučera, bol obozretný a Bardejovčanom tak nedal šancu na potrestanie našich zbytočných chýb. Prvá tretina bola bohatá na góly z našej strany, keď ešte naši dokázali zvýšiť skóre na 3:0. No dlho sa z trojgólového vedenia netešili, keď v početnej výhode strelil kontaktný gól Milovčík, a tak stav stretnutia po prvej tretine 3:1 v prospech nováčika extraligy.

Po prvej tretine sme boli spokojní s výsledkom, avšak nie s hrou našich hráčov, preto sme čakali, že v druhej tretine to naplno rozbalia a budú sa hokejom ?baviť? , ale opak bol pravdou. Naši, akoby si mysleli, že víťazstvo majú pevne v rukách, prestali hrať. Menej korčuľovali, zhoršili prihrávky, či boli často vylučovaní. Za svoju nedisciplinovanosť doplatili, keď opäť v početnej výhode skóroval Baránok a tak znížil stav už na rozdiel jediného gólu. Bardejovčania po vsietení ďalšieho gólu, začali našich viac napádať, korčuľovali, zlepšovali prihrávky a tak zápas zdramatizovali a chceli ho zvrátiť vo svoj prospech. A tak sa zo začiatku ?jasný zápas Kežmarčanov?, zmenil na vyrovnaný zápas, v ktorom niekedy len s veľkým šťastím udržali jednogólový náskok. Naši v druhej tretine mali tiež pár pekných šancí, ale brankár Bardejova mal dnes jasne svoj deň, keď neraz chytil aj nemožné. V druhej tretine sa stav už nezmenil a tak bol stav stretnutia iba tesne 3:2 v prospech hostí z Kežmarku. Počas prestávky sme navštívili ?bufet? sídliaci na zimnom štadióne, a opäť nás raz prekvapili domáci fanúšikovia, keď pri pohľade na naše dresy jeden povedal, že sme zo Smižan, pobavilo nás to, len sme nevedeli čo je horšie, či minulozápasový ?Slovanisti? či tentoraz ?Smižania? z východu. :)

Po tomto ne/príjemnom zážitku sme už nedočkavo čakali na začiatok a hlavne na výkon našich v poslednej časti zápasu. Naši, sa ako po ?ľadovej sprche? prebrali a začali hrať rozvážnejšie, korčuľovali, napádali, spresnili prihrávky a snažili sa tesný náskok udržať, či dokonca vsietiť ďalší gól. No Bardejovčania s vidinou možného vyrovanania, či dokonca víťazstva nad nováčikom extraligy hrali stále viac aktívnejšie. Naši mali aj mnoho pekých šancí, ktoré však nepremenili, a tak sa potvrdilo staré známe nedáš ? dostaneš, keď Bardejovčania využili chybu v obrane a na 3:3 vyrovnal Gmiter. Celá tretina bola skôr v bojovom duchu, keď sa neraz strhla roztržka medzi jednotlivými hráčmi. Tu sa mi zdal veľmi neobjektívny rozhodca, keď nás neustále vylučoval, čím sme hrali celú tretiu tretinu viac v oslabení. Avšak naši chlapci nakoniec zabojovali a štvrtý, tak aj víťazný gól zápasu dal Pavličko. Dobre hrajúci Bardejovčania sa ešte snažili vyrovnať, ale to sa im nakoniec nepodarilo ani v hre power-play (6 na 3) a my sme sa tak tešili z ďalšieho vydretého víťazstva. Na konci zápasu sme sa postavili nad striedačky našich chlapcov a začali skandovať, no to jeden z usporiadateľov zareagoval krikom a začal nás vyhadzovať zo štadióna, z čoho sme boli veľmi prekvapení, ale aj tak sme sa nedali a skandovali sme ďalej.

Ako by som to nakoniec zhodnotila, bol to príjemný výlet z našej strany, nakoniec sa vydaril aj zápas, takže celkom zaujímavý deň. Poďakovať chcem hlavne Kežmovi, ktorý sa spoločne so mnou tohto ?výletu? zúčastnil. VĎAKA.


Autor: DADA


Pár fotiek zo zápasu:

border=

border=

border=

border=

border=

Zdroj fotiek: hc46bardejov.szm.sk


<Staršie | tento článok | Novšie>

Napísané: 25. 8. 2007, 11:17 | Prečítané: 1877x | Kategória: Novinky | Napísal: |
Komentáre: 0

Zatiaľ žiaden príspevok, napíš a budeš prvý/á :D

Pridaj komentár
Pridávať komentáre môžu len prihlásení užívatelia!

Spracované za: 0.212s
Sekcia pre redaktorov: Control Panel
(C) oksim & shifty 2007 - 2024
Všetky práva vyhradené